არატრადიციული „ტაკო“

„ტაკო“ კალიებთან და მუხლუხოებთან ერთად. გასინჯავდით?
„ტაკო“ მექსიკური ტრადიციული კერძია, რომელიც ამერიკის კონტინენტის ძირძველი მოსახლეობის პატივისცემასაც იმსახურებდა.
მექსიკის ერთ-ერთ რესტორანში თანამედროვე „ტაკოს“ ინგრედიენტად კალიები და მუხლუხოები გახდნენ. გაერთიანებული ერების ორგანიზაციაში თვლიან, რომ ეს შიგთავსი საკმაოდ სასარგებლოა და უფრო მეტიც, ამ კერძს მესამე მსოფლიოს ქვეყნებში არსებული შიმშილობის პრობლემის გადაჭრაც შეუძლია.

იხილეთ ვიდეო: 

კომენტარები