გარგარი ღვიძლისთვის

გარგარის სარგებლობა ღვიძლისთვის.
გარგარი სავსეა პექტინით.
აქვს განსაკუთრებული შესაძლებლობა და უნარი პეტიციდების ურთიერთშეკავშირებისა, ასევე სხვა უამრავი ნივთიერებისა, რომლებიც ემუქრება ღვიძლის ჯანმრთელობას. დაუმატეთ ამას ის ფაქტი, რომ პექტინი დაბლა წევს მავნე ქოლესტერინის დონეს.

გამოდგება ნებისმიერი ჯიში: „ყოველი მათგანი წარმოადგენს ვიტამინების ნამდვილ წყაროს, თუმცაღა ღვიძლის დაავადებისას ჯობს ამოვირჩიოთ ყველაზე უფრო მჟავე“.
გარდა ახალი და გამომშრალი ნაყოფისა, შეიძლება გარგარის სმუზის თუ წვენის მირთმევა. მაგრამ ნუ მიიღებთ სასმელის გადაჭარბებულ დოზას, რათა მჟავე მასამ არ გააღიზიანოს კუჭის კედლები.
„მკაცრი დიეტა აუცილებელია მაგრამ არა უმეტეს 3 კვირისა და არ არის საჭირო მისი გაძლიერება საყვარელ კერძებზე უარის თქმით. თუ გსურთ შემწვარი კოტლეტი-ჭამეთ სიამოვნებით. მაგრამ მხოლოდ ერთი, არ დალიოთ!“
სასარგებლო გარგართან ერთად დაამატეთ მენიუში ქლიავი, გამომცხვარი ვაშლი, ქიშმიში, თაფლი. ჯანმრთელი ღვიძლი-მინიმალური ალკოჰოლი, ნაკლები შემწვარი საკვები და მეტი გარგარი!

კომენტარები